20.8.08

Still in love with you...

Tornar a Nova York ha sigut com retrobar-se amb un antic amor... hi reconeixes les seves formes, el seu imponent i curvilini skyline, els seus racons inesperats, les seves imperfeccions... i encara t'agraden. Entre el soroll del trànsit s'escolta un saxo entonant una melodia nostàlgica, una veu que redunda en el subconscient.

Port Aventura de les cultures, crisol d'artistes, corrents i tendències, meeting point de les gastronomies, bombolla dels Estats Units, llar del showtime, el showbusiness i del freakshow, musa de Frank Sinatra, marc de les obres de Warhol, tomba de Lennon i la senyora Polanski, gent corrent uptown/downtown, les magdalenes són muffins, i els frankfurts, hot dogs.

No t'arribaré a conèixer mai... per això em fascines. Escriu-me de tant en tant. Tothom es baralla per tocar-te amb la punta dels dits, per dir que has sigut seva una nit, que s'han entregat a tu i que s'han acabat rendint als seus encants. Artist in New York, poeta en Nueva York. El què no saben és que tu ja ets a dins seu i que no et podran tenir mai, perquè tu ets de tots i de ningú, perquè tu...

18.8.08

Watchmen the movie: trailer del año

Sin comentarios. Mirad y disfrutad...