22.1.08

Primeres classes de ioga

Tal i com us vaig prometre uns articles més abaix, us faig cinc cèntims de les meves primeres classes de ioga. La primera conclussió és que m'agrada, i m'agrada perquè és un moment al dia en el què et pots permetre el "luxe" d'escoltar el teu cos. Sembla una ximpleria però no ho és. El nostre cos, embolcall si voleu de la nostra ment, necessita ser escoltat de tant en tant. I si és al final de la jornada, quan ja està cansat, millor que millor.

Segons l'Imma, la nostra professora, fem Hatha Ioga, que consisteix en una sèrie de moviments -més o menys gimàstics- que s'executen en harmonia amb la respiració. Després de cada moviment, es gaudeix d'un moment per a la contemplació del propi cos: les mans, els peus, la posició, etc. La sessió es conclou amb uns minuts de relaxació, completament estirats i tapats amb una manta.

Us recomano que, a poc que pogueu, proveu de fer alguna sessió de ioga. Acabareu relaxats, fareu una mica d'exercici i, de pas, fareu desaparèixer alguna que altra dolència.

No hay comentarios: