9.2.08

Estimada Juno


Estimada Juno,

m'ha agradat molt la pel·lícula que t'han dedicat. Si vaig de tant en tant al cinema és per conèixer històries com la teva. Trobo que deu ser molt dur quedar-se embarassada a l'adolescència i, justament per això, encara té més valor encarar-s'hi amb la determinació i maduresa que tu ho fas. Perquè és veritat. Encara hi ha joves com tu que tenen les idees ben clares, que saben assumir que ham comés un error i saben tornar enrere per solventar-lo.

D'altra banda, del teu nòvio millor ni parlar-ne: quin tros d'estaquirot! Però desenganya't, els homes som sovint així d'infantils -ho sento nois-. De tota manera, també cal assenyalar que la seva mare tampoc li ajuda gaire...

Espero que ara que has tornat a l'institut no et mirin mai més amb ulls intimidatoris, ni et dediquin comentaris quan et gires d'esquenes. Això, malauradament, passa més del que ens agradaria. Pensa que tu tens quelcom màgic, ets única... per tirar endavant i ser feliç.

M'encantaria coneixe't algun dia per poder parlar sobre música i cinema. Potser trobaríem alguns gustos en comú. Però sé que això no s'esdevindrà mai... i en realitat ja m'està bé així. Per cert, molta sort als Oscar!

No hay comentarios: